DHLOMO is een muziektheaterspektakel dat deze zomer plaatsvindt op Erve Asito. Een unieke voorstelling gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Darius Dhlomo, de Zuid-Afrikaanse oud-speler van Heracles Almelo. Ons stadion wordt van 21 juni tot 2 juli voor even omgetoverd tot het grootste openluchttheater van Nederland waarin een stuk geschiedenis van Heracles Almelo prachtig vertolkt wordt.

De 27-jarige Darius Dhlomo verlaat eind 1958 het apartheidsregime in Zuid-Afrika en gaat als prof voetballen voor Heracles Almelo. Dhlomo was in Zuid-Afrika a man of many talents en blijkt dat ook in Nederland. De middenvelder is buiten het stadion ook bokser, jazz- en bluesmuzikant. 50 bewogen jaren in Twente volgen, waarin multitalent Dhlomo zich inzet voor gelijke kansen voor iedereen.

Een een-tweetje tussen voetbal en theater

Het stadion van Heracles Almelo is het decor van een hartverwarmend verhaal over dromen najagen, nieuwsgierigheid en gelijkheid. Een verhaal over nuchtere Tukkers en de zoektocht naar het antwoord op de vraag: Woar bin ie ‘thoes’?.

DHLOMO is een muziektheaterspektakel voor iedereen van 10 jaar en ouder met livemuziek, zang, dans, eten en drinken. Gespeeld en gedragen door spelers uit Oost-Nederland en professionele acteurs en artiesten. 

ERIK FRANSSEN FOTOGRAFIE

Kaartprijzen

Bestel nu jouw ticket voor één van de voorstelling van DHLOMO tussen 21 juni en 2 juli.

Reguliere kaartprijs: €40,-
Studenten en jongeren (10 tm 17): €28,50

Een DHLOMO-dinerticket is bij te boeken bij de specifieke voorstellingsdag voor slechts €22,50.

De shows op Erve Asito

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden