Alleen deze week nog te zien op Erve Asito: DHLOMO. Het muziektheaterspektakel in ons stadion over vergeten clubicoon Darius Dhlomo. De voetballer, bokser en muzikant die in Twente zijn thuis vond. Ons stadion is voor even omgetoverd tot het grootste openluchttheater van Nederland waarin een stuk geschiedenis van Heracles Almelo prachtig vertolkt wordt. 

Heb jij de show nog niet gezien? Bestel dan nu jouw tickets met korting.

Speciale actie voor Heraclieden
Met het kampioenschap hebben we een nieuw stuk historie toegevoegd aan het 120-jarige bestaan van Heracles Almelo. Ook het prachtige verhaal van Dhlomo is onderdeel van die rijke historie. Een verhaal waarvan wij vinden dat iedere Heraclied die gezien moet hebben. Met de actiecode ZWARTWIT krijgt iedere Heraclied €5,- korting op een regulier ticket (max 4 kaarten per persoon).

Over DHLOMO
DHLOMO is een muziektheaterspektakel dat deze zomer plaatsvindt op Erve Asito. Een unieke voorstelling gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Darius Dhlomo, de Zuid-Afrikaanse oud-speler van Heracles Almelo. De 27-jarige Darius Dhlomo verlaat eind 1958 het apartheidsregime in Zuid-Afrika en gaat als prof voetballen voor Heracles Almelo. Dhlomo was in Zuid-Afrika a man of many talents en blijkt dat ook in Nederland. De middenvelder is buiten het stadion ook bokser, jazz- en bluesmuzikant. 50 bewogen jaren in Twente volgen, waarin multitalent Dhlomo zich inzet voor gelijke kansen voor iedereen.