Op vrijdag 23 juni 2023 organiseerde Heracles Almelo de Heracles Golfdag, de traditionele seizoensafsluiting van de businessclub. Het was een prachtige dag, gezegend met uitstekende weersomstandigheden. Deze keer werd de activiteit georganiseerd op Golfclub de Koepel in Wierden.

Zoals elk jaar namen leden in teams van drie of vier deel aan het 18-holes golftoernooi. Van bijna-pro tot enthousiaste beginner, deelnemers toonden hun vaardigheden en streden tegen elkaar in een vriendelijke maar competitieve sfeer. Er werd ook een golfclinic aangeboden voor degenen die hun golfvaardigheden wilden verfijnen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Voor niet-golfers werd een fietstocht georganiseerd in samenwerking met Hawe Tweewielers. Zij fietsten een middag in groepsverband door het prachtige Twentse landschap. Om de dag vast te leggen is er een fotoreportage gemaakt door NESImages. De collectie foto’s is hieronder te bekijken.