Rechtsback Navajo Bakboord zat deze interlandperiode voor het eerst bij de nationale selectie van Suriname. De rechtsback mocht in de eerste voorronde voor de CONCACAF Gold Cup tegen Puerto Rico gelijk in de basis beginnen. Na 65 minuten werd debutant Bakboord gewisseld voor Roscello Vlijter.

Het is de ploeg van bondscoach Aron Winter echter niet gelukt om het hoofdtoernooi van de Gold Cup te bereiken. In de reguliere speeltijd bleven Suriname en Puerto Rico op 0-0 steken en via strafschoppen was het uiteindelijk Puerto Rico dat aan het langste eind trok.

Suriname begon nog goed aan de strafschoppenreeks met rake penalty’s van Tjaronn Chery en Florian Jozefzoon. Puerto Rico miste de tweede strafschop, waardoor Suriname aan de leiding ging. Daarna ging het mis voor Suriname. Shaquille Pinas en Mitchell te Vrede schoten vervolgens allebei mis en de laatste drie penalty’s van Puerto Rico waren wel raak.