De afgelopen weken kregen alle Heraclieden weer de mogelijkheid om te stemmen op het Unibet Doelpunt van de Maand. Er kon gestemd worden op doelpunten van Samuel Armenteros, Lasse Wehmeyer en Marko Vejinovic.

De 0-2 van Marko Vejinovic uit bij NAC Breda werd uiteindelijk verkozen tot het Unibet Doelpunt van de Maand Mei.

Marko Vejinovic is blij met de prijs. “Het was mooi om achteraf te horen dat mijn treffer tegen NAC Breda doelpunt nummer 100 van het seizoen was. Het was een belangrijke treffer in de strijd om het kampioenschap en ik ben dan ook blij dat ik nu deze prijs in ontvangst mag nemen. Ik wil tevens alle Heraclieden bedanken voor hun steun afgelopen seizoen. We hebben een prachtig slot gehad waar ik met een trots gevoel op terugkijk.”

Onlangs nam Marko Vejinovic de bokaal in ontvangst, beschikbaar gesteld door Unibet.