De Hettrix Cup, georganiseerd door Hettrix, het innovatie-initiatief van Heracles Almelo, bracht op de zonnige middag van vrijdag 12 mei de bij dit samenwerkingsverband aangesloten bedrijven bij elkaar om deel te nemen aan een spannend voetbaltoernooi. Het evenement, gehouden in samenwerking met studenten van het ROC van Twente, bleek een groot succes.

In totaal namen 10 teams deel aan het toernooi, vertegenwoordigd door verschillende organisaties. In fanatieke wedstrijden streden de teams om een plek in de eindstrijd van de dag.

Tijdens de onderlinge ontmoetingen toonden de spelers hun vaardigheden en vastberadenheid en streefden ze naar de overwinning op het veld. De concurrentie was scherp, maar uiteindelijk was het de thuisploeg, Heracles Almelo, die zegevierde en de eerste plaats opeiste. Tweede werd ROC van Twente. VDL ETG Almelo behaalde de derde plaats.

Het evenement was niet mogelijk geweest zonder de bijdragen van alle deelnemende teams. Hun enthousiasme en sportiviteit zorgden voor een fantastische sfeer.

Na afloop van het toernooi kwamen de deelnemers bijeen in de BusinessClub. Onder het genot van een drankje werd er gelachen en werden de laatste verhalen gedeeld. Waarna het weekend kan beginnen!