Bij de geplande huldiging op zondag 21 mei zal de selectie van Heracles Almelo geen rondrit maken door Almelo. De club heeft dit besluit genomen naar aanleiding van een tragisch ongeluk met een kampioenswagen op zaterdagmiddag in Yerseke, waarbij een 5-jarig meisje om het leven kwam. 

Heracles Almelo leeft mee met de nabestaanden. Na overleg met de Gemeente Almelo en de vervoerder Bolk vinden wij het op dit moment ongepast om het behaalde kampioenschap op de platte kar te vieren. 

Huldiging binnenstad gaat door

De huldiging in de binnenstad morgenmiddag gaat door. Heracles Almelo wil er morgenmiddag met iedereen die de club een warm hart toedraagt een groot kampioensfeest van maken. De selectie rijdt met de spelersbus vanaf het stadion rechtstreeks naar de binnenstad. Op het Marktplein start om 16.30 uur het voorprogramma. De officiële huldiging van spelers en complete staf is om 17.30 uur. 

Kijk voor meer informatie over de huldiging en het feest in de binnenstad op heracles.nl/kampioen.