Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Jong Ajax van 19 mei 2023 is de wedstrijdsponsor Asito.

Bij Asito geloven we in de kracht van teamwork, toewijding en het streven naar de beste prestaties. Vanavond zijn we buitengewoon verheugd om deze cruciale thuiswedstrijd tegen Jong Ajax te sponsoren. We zijn trots om geassocieerd te worden met supporters, mede-sponsoren en betrokkenen die ongelooflijke passie en veerkracht hebben getoond gedurende het seizoen.

Waar wij zijn, wordt het schoon

Als een toonaangevende leverancier van professionele schoonmaak en facilitaire diensten, begrijpt Asito het belang van het handhaven van een schone en ondersteunende omgeving voor succes. Net als de spelers die alles geven op het veld, werkt ons team van toegewijde professionals onvermoeibaar achter de schermen om ervoor te zorgen dat elke hoek van Erve Asito vlekkeloos is en klaar om jullie te ontvangen.

Samenwerking

Onze samenwerking met de club gaat ver en we zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld als hun hoofdsponsor. Het is voor ons een eer om deel uit te maken van deze reis, waar hard werken en teamwork gecombineerd worden om momenten te creëren die door ons allen nog jaren gekoesterd zullen worden.

Namens Asito wensen we iedereen veel succes voor de wedstrijd van vanavond. Op naar een historische overwinning en memorabele avond. Samen & schoon!