Heracles Almelo neemt het vrijdagavond in de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie op tegen Jong Ajax. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in een uitverkocht Erve Asito. Op Nikolai Laursen en Antonio Satriano na is de selectie fit.

Trainer John Lammers kijkt tevreden terug op het uitduel tegen NAC Breda. “Het liet maar weer eens zien hoe sterk onze selectie is. De wisselspelers hebben weer eens het verschil kunnen maken. Daarnaast vond ik het mooi om de vreugde bij de 700 meegereisde supporters te zien.”

Heracles Almelo gaat als koploper de laatste speelronde in. “Je merkt dat de groep fit is en uitkijkt naar de wedstrijd van vrijdag. We hebben een geweldig seizoen gehad die we morgen gaan afsluiten. We proberen dan ook de kers op de taart te zetten.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.