Vrijdagavond 19 mei staat de belangrijke wedstrijd tegen Jong Ajax op het programma. Na het veiligstellen van promotie kan Heracles Almelo in eigen huis ook de titel grijpen. De aftrap vindt plaats om 20.00 uur op Erve Asito. Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de wedstrijd.

Wedstrijdkaarten Jong Ajax
Voor de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax zijn geen kaarten meer beschikbaar. De wedstrijd is uitverkocht.


Wedstrijdkaarten zwarte markt
Met het oog op de aankomende wedstrijd willen we graag de aandacht vestigen op een belangrijke kwestie. Het is ons ter ore gekomen dat er wedstrijdkaarten worden aangeboden op de zwarte markt. Wij willen iedereen erop wijzen dat deze kaarten niet geldig zijn. Deze worden geblokkeerd en kunnen niet gebruikt worden om het stadion te betreden.


Fanplein
Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax vindt er na overleg tussen Heracles Almelo en haar supportersverenigingen een Fanplein plaats op het voorterrein van Erve Asito. Vanaf 18.00 uur zal het Fanplein geopend zijn voor alle Heraclieden. Wees dus optijd!

Uiteraard wordt het Fanplein voorzien van muziek en staan er bars waar je eten en drinken kunt halen. Wij rekenen op jullie komst, zodat we samen sfeervol kunnen toeleven naar de belangrijke laatste wedstrijd van het seizoen!


Museum geopend vanaf 18.30 uur
Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op vrijdag 19 mei, voordat Heracles Almelo en Jong Ajax om 20.00 uur aftrappen in de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie, zal het museum vanaf 18.30 uur geopend zijn. 

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum. Daarnaast is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met het zilveren schild ter ere van het behalen van promotie naar de Eredivisie.


FanServiceShop na wedstrijd gesloten
Na de wedstrijd tegen Jong Ajax is de FanServiceShop niet geopend. De deuren blijven gesloten.


Vakken GG en HH beschikbaar voor thuispubliek
De vakken GG en HH zijn voor de wedstrijd tegen Jong Ajax ook beschikbaar gesteld voor supporters van Heracles Almelo. Deze dienen via ingang 3 en 4 naar binnen te gaan. Via de trap bij het uitvak kan je naar de tribune.


Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – Jong Ajax jouw foto op de stadionschermen. Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. De meest unieke inzending bij Heracles Almelo – Jong Ajax wint een nieuw thuisshirt. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Stem op de People Appy Man of the Match

Stem op jouw People Appy Man of the Match van Heracles Almelo – Jong Ajax. De People Appy Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door personeelsapp People. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de rust tot en met 22.15 uur.

Stemmen kan vanaf de 75e minuut via heracles.nl/motm


Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. We vragen alle rokers rekening te houden met hun medesupporters die niet roken.

Supporters kunnen op een tribune, met vaste plaatsen, nu eenmaal niet een andere plek opzoeken. Daarnaast willen we ook een voorbeeld stellen naar kinderen die naar het voetbal komen kijken. Vanaf het seizoen 2020-2021 zijn alle Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie stadions rookvrij.

Erve Asito is rookvrij. Roken in (delen van) het stadion is uitsluitend toegestaan in de daarvoor aangegeven plaatsen en/of ruimten. Heracles Almelo is gerechtigd om boetes die voortvloeien vanuit de KNVB en/of andere organisaties, te verhalen op personen die zich niet houden aan het rookbeleid.


Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Als een ‘supporter’ het veld betreedt, dan wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Wanneer een ‘supporter’ het veld betreedt en een speler of (assistent)-scheidsrechter aanvalt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Het doel van de nieuwe regels is om de veiligheid van de spelers en (assistent)-scheidsrechters beter te kunnen waarborgen. Helaas blijkt dit nodig te zijn. Dus: Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op.