Dit seizoen kiezen verschillende sponsoren van Heracles Almelo ervoor om een deel van de busreiskosten richting uitwedstrijden te vergoeden. Hierdoor betalen supporters die per buscombi afreizen maar €15,- voor hun awayday.

In de voorlaatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie speelt Heracles Almelo een uitwedstrijd tegen NAC Breda. Door het puntenverlies van PEC Zwolle reist de ploeg van John Lammers af als koploper naar Noord-Brabant. Daar zullen de Heraclieden een belangrijke horde moeten nemen op weg naar het kampioenschap. Bussponsor voor deze wedstrijd is Unibet, dat een deel van de reiskosten voor de supporters vergoedt.

“Dit geweldige initiatief kunnen wij als sponsor alleen maar toejuichen”, zegt Mark van Zutphen, Partnerships Manager van Unibet. “Het is prachtig om te zien dat er elke uitwedstrijd een nieuwe sponsor opstaat om een deel van de busreiskosten te vergoeden. Dat toont de saamhorigheid binnen deze club maar weer eens aan.”

Voor Unibet is het een speciale wedstrijd, want het wedkantoor is sponsor van beide ploegen. “Dat was ook de reden dat we bij deze wedstrijd bussponsor wilden zijn”, zegt Van Zutphen. Ondanks dat hij bij de bookmaker werkzaam is, wil hij geen voorspelling doen voor deze wedstrijd. “Dat ga ik niet doen. NAC Breda heeft zich al wel geplaatst voor de nacompetitie en Heracles Almelo strijdt nog volop voor de titel. Door die reden zou ik het leuk vinden als de punten mee naar Almelo gaan. Met de steun van een vol uitvak kan dat zeker lukken, al steken de Bredanaars ook in een goede vorm.”