Vrijdagavond neemt Heracles Almelo het op tegen NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion wordt om 20.00 uur afgetrapt. John Lammers kan wegens langdurige blessures niet rekenen op Antonio Satriano en Nikolai Laursen. 

De wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen FC Dordrecht resulteerde in een 1-3 overwinning. De uitsupporters konden genieten van doelpunten gemaakt door Samuel Armenteros, Sem Scheperman en Lasse Wehmeyer.

“We hebben de beelden naderhand samen bekeken, met name over de acties die tot goede kansen hadden kunnen leiden. Daar hebben we wel wat laten liggen.”

Heracles Almelo stond eerder dit seizoen ook tegenover de club uit Breda. In Almelo resulteerde dit in een 5-1 overwinning voor de thuisploeg.

Door het puntenverlies van PEC Zwolle (3-1 tegen Jong PSV) is Heracles Almelo na maandagavond de nieuwe koploper. Lammers, die in het verleden zelf vijf seizoenen voor NAC Breda speelde, ziet de laatste twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie daarom ook met spanning tegemoet. “NAC Breda heeft de afgelopen zes wedstrijden gewonnen en zich geplaatst voor de play-offs. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij NAC Breda. Het is altijd leuk om terug te komen, maar je komt om de punten te halen. Voor dit soort wedstrijden ga je op voetbal.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.