Vrijdagavond gaat onze titelstrijd verder. De eerstvolgende horde is de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Op vrijdag 12 mei gaan we op bezoek in het Rat Verlegh Stadion waar om 20.00 uur wordt afgetrapt. Er reizen 700 Heraclieden af naar Breda. 

Buscombi’s

De reis naar Breda verloopt in twee clusters. Dit is als volgt ingedeeld:

• Cluster 1: Bus 1 t/m 4. 
Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.15 uur (16.00 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

• Cluster 2: Bus 5 t/m 8 
Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.30 uur (16.15 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Unibet. Unibet volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis, Baan Twente, Sekisui Kasei, Ter Horst Wonen & Projecten, Lowik Bouw, Brookhuis, ETS Isolatie en Akomar Shipping het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Restricties alcoholgebruik

Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 6 0,33L blikjes bier
• Óf 4 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.