Heracles Almelo gaat aanstaande vrijdag 12 mei in de op een na laatste competitiewedstrijd op bezoek bij NAC Breda. Wederom reist een vol uitvak onze ploeg achterna. Op dinsdagavond 9 mei werden de laatste uitkaarten verkocht. Het uitvak in het Rat Verlegh Stadion biedt plaats voor 700 Heraclieden die verspreid over 8 bussen en circa 80 auto’s richting Breda reizen.

De titelstrijd in de Keuken Kampioen Divisie krijgt een ongekend spannende slotfase. Door de nederlaag van PEC Zwolle op de Herdgang tegen Jong PSV heeft Heracles Almelo de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie overgenomen. Qua punten staan beide ploegen gelijk. Het verschil in doelsaldo is twee speelronden voor het einde slechts drie doelpunten in ons voordeel.

Heracles Almelo mag volgende week in eigen huis aantreden tegen Jong Ajax. Ook voor Jong Ajax zijn de allerlaatste kaarten op dit moment in de verkoop. PEC Zwolle ontvangt aanstaande vrijdag Roda JC en speelt volgende week uit tegen Helmond Sport.

Vertrekinformatie buscombi

De reis naar Breda verloopt in twee clusters. Dit is als volgt ingedeeld:

• Cluster 1: Bus 1 t/m 4. 
Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.15 uur (16.00 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

• Cluster 2: Bus 5 t/m 8 
Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.30 uur (16.15 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Unibet. Unibet volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis, Baan Twente, Sekisui Kasei, Ter Horst Wonen & Projecten, Lowik Bouw, Brookhuis, ETS Isolatie en Akomar Shipping het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Restricties alcoholgebruik

Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 6 0,33L blikjes bier
• Óf 4 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.