Vrijdagavond neemt Heracles Almelo het op tegen FC Dordrecht. In het Matchoholic Stadion wordt om 20.00 uur afgetrapt. John Lammers kan wegens langdurige blessures niet rekenen op Antonio Satriano en Nikolai Laursen. Het is nog niet duidelijk of Marco Rente inzetbaar is.

De wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Jong PSV resulteerde in een 3-0 overwinning. De fans konden genieten van doelpunten gemaakt door Ismail Azzaoui (2x) en Marco Rente. Tevens was dit natuurlijk de wedstrijd waarin Heracles Almelo promoveerde naar de Eredivisie.

“Net voor het eindsignaal weet je dat je het hebt. Eigenlijk ben je daar de hele tijd nog niet mee bezig geweest. Hier zijn we acht, negen maanden geleden aan begonnen met het team. Als je het dan voor elkaar krijgt, dat geeft je veel voldoening.”

Heracles Almelo stond eerder dit seizoen ook tegenover de club uit Dordrecht, dit resulteerde in een 8-1 overwinning voor de Heraclieden.

De hoofdtrainer ziet de komende drie wedstrijden positief tegemoet. “Je merkt de opluchting bij de spelers nu we gepromoveerd zijn. Maar we zijn nu ook zo dichtbij het kampioenschap. Ik wil daar voor gaan en de spelers ook. We zijn natuurlijk afhankelijk van de resultaten van PEC Zwolle maar zelf willen we de laatste drie wedstrijden in ieder geval winnen.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.