Na het voltooien van onze #MissiePromotie strijden we nu om het kampioenschap. De volgende horde is FC Dordrecht. Op vrijdag 5 mei speelt Heracles Almelo de uitwedstrijd in het Matchoholic Stadion waar om 20.00 uur wordt afgetrapt. Er reizen 400 Heraclieden af naar Dordrecht. 

Buscombi’s

Voor de wedstrijd in Dordrecht geldt een verplichte buscombi. De reis verloopt in twee clusters. Dit is als volgt ingedeeld:

• Cluster 1: Bus 1 t/m 4. 
Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.30 uur (16.15 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

• Cluster 2: Bus 5 t/m 7 
Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.45 uur (16.30 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Akomar Shipping. Akomar Shipping volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis, Baan Twente, Sekisui Kasei, Ter Horst Wonen & Projecten, Lowik Bouw, Brookhuis en ETS Isolatie het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Restricties alcoholgebruik

Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 6 0,33L blikjes bier
• Óf 4 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.