Het is ons gelukt! Komend seizoen keren wij terug naar waar wij horen: de Eredivisie. Mede dankzij jouw steun hebben wij onze gezamenlijke #MissiePromotie nog voor het einde van het seizoen kunnen behalen en daar zijn wij jou enorm dankbaar voor.

We hebben dit seizoen geweldige avonden beleefd op Erve Asito. Met duizenden Heraclieden stonden we vol achter onze club, genoten wij van de fantastische sfeer en proosten wij op de behaalde promotie en het kampioenschap. Prachtig! Volgend seizoen keren wij terug. Terug in de Eredivisie. Met nóg meer unieke momenten en meer onvergetelijke avonden. Samen. Met jou.

Wij kijken uit naar een nieuw seizoen in de Eredivisie met het gevoel van ons Heracles. Het gevoel dat je de hele week uitkijkt naar dat ene moment in het weekend. Het gevoel dat we samen strijden voor onze ambities. Wij gaan nu terug naar dat ene gevoel. Het gevoel van Eredivisie.

Heracles Almelo. 120 jaar historie. En nu schrijven we samen een nieuw hoofdstuk. Blijf onderdeel van onze Heracles-familie. Verleng nu jouw seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024 en ga samen met ons terug de Eredivisie in.

Start seizoenkaartverlenging op onze 120e verjaardag
Op onze 120e verjaardag – woensdag 3 mei – zijn we om 10.00 uur gestart met de seizoenkaartverlenging, zowel online als in de FanServiceShop. Alle 7500 huidige seizoenkaarthouders kunnen tot en met maandag 5 juni hun eigen stoel verlengen voor het volgende seizoen.

Alle andere Heraclieden die graag volgend seizoen een nieuwe seizoenkaart willen aanschaffen, kunnen tot dat moment kiezen uit de overgebleven vrije stoelen.

Van woensdag 7 juni tot en met zaterdag 10 juni bestaat de mogelijkheid om kosteloos te verhuizen in het stadion nadat de niet verlengde stoelen zijn vrijgevallen. Tijdens de verhuisperiode is het niet mogelijk een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Op maandag 12 juni start de reguliere verkoopperiode om 10.00 uur.

Driejaars seizoenkaarthouders hebben hun seizoenkaart reeds in 2021-2022 gekocht en zijn daarom al verzekerd van hun plek op de tribune.

Wie jarig is trakteert!
Alle seizoenkaarthouders die op onze verjaardag hun seizoenkaart hebben verlengd, krijgen van ons als cadeautje een 20% kortingsvoucher voor de FanServiceShop. Deze zullen we op een later moment naar je toesturen mits je verlengt op woensdag 3 mei. Ook driejaars seizoenkaarthouders zullen dit cadeautje van ons ontvangen.

Oude Eredivisieprijzen bij verlenging
Ondanks de enorme inflatie hebben we jarenlang de seizoenkaartprijzen niet geïndexeerd. Echter ontkomen we daar dit jaar niet aan en zijn de prijzen van de seizoenkaarten verhoogd.

Daarentegen zijn wij ons bewust van jullie onvoorwaardelijke steun en daarom willen wij de seizoenkaarthouders die verlengen de oude Eredivisieprijs uit 2021-2022 bieden. Deze prijs geldt voor alle seizoenkaarten die voor het einde van de verlengingsperiode worden verlengd.

Verkoopperiodes:
• Woensdag 3 mei 2023: Start verlengperiode
• Maandag 5 juni 2023: Laatste dag verlengperiode
• Woensdag 7 juni 2023: Start verhuisperiode
• Zaterdag 10 juni 2023: Laatste dag verhuisperiode
• Maandag 12 juni 2023: Start reguliere verkoopperiode