Wat een feest was het dinsdag, hè? Bedankt dat jullie er allemaal waren! Ik heb enorm genoten, jullie hopelijk ook? Ik heb zoveel lachende kinderen en ouders gezien, dat maakt mij heel erg blij. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nu heel erg moe ben. Klimmen in de hindernisbaan, voetballen met de selectie én suikerspin eten. Gelukkig was er ook nog fruit en ranja. Superlief van Albert Heijn Voshol dat wij dat kregen. Gelukkig heb ik nog twee weken om even bij te komen, want dan is het alweer 19 mei en tijd voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Graag blik ik met jullie nog even terug op het Herakids Eindfeest. Bekijk hieronder de foto’s en een leuke video van deze dag! Zie jij jezelf terug op de foto’s?

Op 19 mei spelen we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Ajax. Kom jij ook? Tot dan!

Dikke knuffel,

Bultje