Het loopt wederom storm online als wel in de FanServiceShop op de eerste dag dat de seizoenkaartverkoop is gestart. Vorig seizoen werd een indrukwekkend recordaantal seizoenkaarten op de eerste dag bereikt waarin de ultieme steun werd geuit na de degradatie. Tegenwoordig hangt de vlag er heel anders bij. Als kersverse promovendus startte Heracles Almelo op de eigen 120e verjaardag de seizoenkaartverkoop. Vol trots loopt menig huidige seizoenkaarthouder de FanServiceShop binnen om de gedeelde euforie van de promotie gelijk om te zetten in een seizoenkaartverlenging.

Vlak voor 14.00 uur loopt Hennie Hulleman nietsvermoedend de FanServiceShop binnen om zijn seizoenkaart te verlengen. Tot hij wordt verrast bij de balie. De 1903e verkochte seizoenkaart is door hem gekocht. Daar hoort een cadeau bij, namelijk een promotiesjaal en een extra seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024 om iemand mee te nemen naar het stadion. “Die krijgt vast een goede bestemming”, geeft de 76-jarige Hulleman aan. Met een glimlach zegt hij: “Ik ben benieuwd of er na de verlengperiode nog wel een stoel in mijn buurt vrij is.”

HENNIE HULLEMAN

Het gevoel van Hennie Hulleman voor Heracles Almelo
We vroegen Hennie Hulleman naar zijn achtergrond bij Heracles Almelo. Hennie: “Heracles-fan ben ik uiteraard al heel lang. Maar vroeger was het niet zo vanzelfsprekend dat ik naar Heracles mocht. Ik ben gereformeerd opgevoed en dus ging je in die tijd op zondag niet naar de voetbal.” Hennie lacht: “Als mijn ouders het niet in de gaten hadden, dan ging ik nog wel eens kijken.”

Hennie begint direct over de promotie in 2005 naar de Eredivisie wanneer hij gevraagd wordt naar zijn mooiste moment. Hennie: “Dat was een groot feest, net als afgelopen vrijdag. Maar ook de uitwedstrijden vind ik toch altijd hoogtepunten.”

De hele familie Hulleman is Heraclied. Hennie gaat tegenwoordig met zijn zoon, schoonzoons en kleinzoons naar Heracles Almelo. Mijn zoon heeft dan ook nog weer twee vrienden mee waardoor het een gezellige boel is in Vak PP waar de familie zit.

Het gevoel van Eredivisie
Wij kijken uit naar een nieuw seizoen in de Eredivisie met het gevoel van ons Heracles. Het gevoel dat je de hele week uitkijkt naar dat ene moment in het weekend. Het gevoel dat we samen strijden voor onze ambities. Wij gaan nu terug naar dat ene gevoel. Het gevoel van Eredivisie.

Heracles Almelo. 120 jaar historie. En nu schrijven we samen een nieuw hoofdstuk. Blijf onderdeel van onze Heracles-familie. Verleng nu jouw seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024 en ga samen met ons terug de Eredivisie in.