We hebben het samen geflikt! Onze missie is volbracht: #MissiePromotie✓. Het was een bijzonder gevoel om dit samen met jou – en bijna 12.000 andere Heraclieden – te vieren. En nu. Nu gaan we door. Samen naar de Eredivisie.

Start seizoenkaartverlenging op onze 120e verjaardag
Op onze 120e verjaardag – aanstaande woensdag 3 mei – starten we om 10.00 uur met de seizoenkaartverlenging, zowel online als in de FanServiceShop. Alle 7500 huidige seizoenkaarthouders kunnen tot en met maandag 5 juni hun eigen stoel verlengen voor het volgende seizoen.

Alle andere Heraclieden die graag volgend seizoen een nieuwe seizoenkaart willen aanschaffen, kunnen tot dat moment kiezen uit de overgebleven vrije stoelen.

Van woensdag 7 juni tot en met zaterdag 10 juni bestaat de mogelijkheid om kosteloos te verhuizen in het stadion nadat de niet verlengde stoelen zijn vrijgevallen. Tijdens de verhuisperiode is het niet mogelijk een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Op maandag 12 juni start de reguliere verkoopperiode om 10.00 uur.

Driejaars seizoenkaarthouders hebben hun seizoenkaart reeds in 2021-2022 gekocht en zijn daarom al verzekerd van hun plek op de tribune.

Wie jarig is trakteert!
Alle seizoenkaarthouders die op onze verjaardag hun seizoenkaart verlengen, krijgen van ons als cadeautje een 20% kortingsvoucher voor de FanServiceShop. Deze zullen we op een later moment naar je toesturen mits je verlengt op woensdag 3 mei. Ook driejaars seizoenkaarthouders zullen dit cadeautje van ons ontvangen.

Oude Eredivisieprijzen bij verlenging
Ondanks de enorme inflatie hebben we jarenlang de seizoenkaartprijzen niet geïndexeerd. Echter ontkomen we daar dit jaar niet aan en zijn de prijzen van de seizoenkaarten verhoogd.

Daarentegen zijn wij ons bewust van jullie onvoorwaardelijke steun en daarom willen wij de seizoenkaarthouders die verlengen de oude Eredivisieprijs uit 2021-2022 bieden. Deze prijs geldt voor alle seizoenkaarten die voor het einde van de verlengingsperiode worden verlengd.

Verkoopperiodes:
Verlengperiode:  3 mei 2023 – 5 juni 2023
Verhuisperiode:  7 juni 2023 – 10 juni 2023
Reguliere verkoopperiode:  12 juni 2023