Een Toafelproat sessie in het stadion. Waar normaal gesproken de sessies in het Huis van Katoen en Nu worden gehouden is eens per halfjaar Erve Asito de plaats van bestemming. Maandag 24 april vond het voor de tweede keer plaats. Na een succesvolle eerste editie met Leen de Boer kwam Technisch Directeur van Heracles Almelo, Nico-Jan Hoogma, dit keer op bezoek!

Iets eerder dan normaal verzamelden de bezoekers van Toafelproat zich in de BusinessClub van Heracles. Om 13.30 uur werd de stadioneditie afgetrapt. Met een opkomst van veertig bezoekers mocht het direct al een geslaagde middag genoemd worden. Nooit eerder kwamen er zoveel mensen naar een Toafelproat sessie, geweldig!

Het was niet los te zien van de aanwezigheid van Nico-Jan Hoogma. De populaire Technisch Directeur ging het verhaal aan en beantwoordde zo goed als mogelijk alle vragen. ‘Hoe kijk je naar de huidige selectie?’, ‘Hoe kijk je tegen de doorkomende jeugd uit de academie  aan?’ en ‘Wat zijn jouw ambities nog voor in de toekomst?’ enkele voorbeelden van vragen die voorbij kwamen gedurende de middag. Het werd een prachtige editie waarbij er genoeg ruimte was voor eenieder om zijn of haar vragen te stellen.

Voldaan en wel werd er rond de klok van 14.30 uur afscheid genomen van Nico-Jan middels een welverdiend applaus. De aanwezigen gingen vervolgens met elkaar naar de training in het stadion kijken.

De eerstvolgende Toafelproat sessie vindt plaats op maandag 22 mei in het Huis van Katoen en Nu, in het centrum van Almelo. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom. Aanmelden hoeft niet en de deelname is gratis.