Heracles Museum geopend vanaf 18.30 uur
Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Ook op de dag dat Heracles Almelo opnieuw een stuk historie kan schrijven, vrijdag 28 april, is het Heracles Museum geopend. Vrijdag, voordat Heracles Almelo en Jong PSV om 20.00 uur aftrappen, zal het museum vanaf 18.30 uur geopend zijn tot 19.30 uur. 

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum.

Heracles Museum
In het Heracles Museum vind je memorabilia uit de rijke historie van Heracles Almelo. Zo kun je in het museum diverse wedstrijdshirts uit het verleden bekijken, hangen er meerdere vaandels en zijn oude teamfoto’s te bewonderen. De kampioensschalen uit 1927 en 1941 zijn te bezichtigen en de schaal van de Gouden Gids Divisie uit 2005 mag natuurlijk niet ontbreken.