Het hele seizoen spelen we al voor volle uitvakken en met nog twee uitwedstrijden te gaan willen we dat ook tegen FC Dordrecht en NAC Breda voor elkaar krijgen! Om te beginnen staat op vrijdag 5 mei de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht in het Matchoholic Stadion op het programma. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi.

Capaciteit
Het uitvak in het Matchoholic Stadion biedt plaats aan 400 Heraclieden.


Verkoopschema

• Maandag 24 april, 10.00 uur: Minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022
• Vrijdag 28 april, 10.00 uur: Seizoen- en Fankaarthouders

Vanaf maandag 24 april om 10.00 uur is het voor uitsupporters die minimaal 5 uitwedstrijden hebben bezocht in het seizoen 2021-2022, mogelijk om een wedstrijdkaart te bemachtigen. Mochten er hierna nog tickets beschikbaar zijn, is het vanaf vrijdag 28 april om 10.00 uur voor overige Seizoen- en Fankaarthouders mogelijk om een kaart te kopen.


Buscombi-kaarten FC Dordrecht

• De buscombi-kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.


De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden.
• Maximaal 1 kaart per persoon.

Huishoudelijke mededeling
Vorig seizoen hebben we bij meerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar.