Op vrijdag 21 april speelt Heracles Almelo een uitwedstrijd tegen Helmond Sport. De aftrap is om 20.00 uur in het GS Staalwerken Stadion. De manschappen van trainer John Lammers worden in Noord-Brabant gesteund door bijna 500 Heraclieden.

Buscombi’s

De busreis naar Helmond verloopt in twee clusters. Dit is als volgt ingedeeld:

• Cluster 1: Bus 6 t/m 9 zitten in het extra uitvak. Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.15 uur (16.00 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

• Cluster 2: De overige bussen vertrekken in één cluster naar Helmond. Deze bussen vertrekken uiterlijk 16.45 uur (16.30 uur aanwezig) vanuit het gastenvak.

De volgorde van aankomst wijkt af van de standaardprocedure. Cluster 1 komt eerder aan in verband met de gestelde eisen van Helmond Sport met betrekking tot het openstellen van het extra uitvak.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door ETS Isolatie. ETS Isolatie volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis, Baan Twente, Sekisui Kasei, Ter Horst Wonen & Projecten, Lowik Bouw en Brookhuis het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Restricties alcoholgebruik

Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 6 0,33L blikjes bier
• Óf 4 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.