Voor Heracles Almelo wacht vrijdagavond speelronde 34 in de Keuken Kampioen Divisie. Om 20.00 uur trapt de ploeg van John Lammers af tegen Helmond Sport. De oefenmeester kan vanwege blessures niet beschikken over Antonio Satriano en Nikolai Laursen.

Vorige week wist Heracles Almelo drie belangrijke punten in huis te houden. “Vooral de strijd die de ploeg heeft geleverd is mij het meest bijgebleven van die wedstrijd. We hebben goed verdedigd als team”, aldus John Lammers over de gewonnen wedstrijd tegen Roda JC.

Volgens John Lammers mag zijn ploeg morgen de borst nat maken. “Zij hebben de laatste 13 wedstrijden maar twee keer verloren. Het is geen ploeg die makkelijk wint, maar het is zeker geen ploeg die makkelijk verliest. We moeten gewoon doen waar wij goed in zijn en hoeven niet bang te zijn. Maar we zullen wel hard moeten knokken voor het resultaat.”

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Heracles TV.