Het duel van vrijdagavond tussen Helmond Sport en Heracles Almelo is live te zien op ESPN4. Heracles Almelo dekt de productiekosten af, waardoor de live registratie mogelijk gemaakt wordt.

“Wij willen graag dat al onze supporters onze wedstrijden kunnen bekijken. Onze supporters en sponsoren steunen de club door dik en dun, dus zodra wij als club iets terug kunnen doen voor hen, dan doen we dat. Een supporter of partner van Heracles Almelo moet de club in actie kunnen zien. Als dat niet in het stadion kan, dan vanuit huis”, aldus algemeen directeur Rob Toussaint.

De uitzending begint vrijdagavond om 19.50 uur en om 20.00 uur wordt er afgetrapt. Na afloop van het duel zijn de reacties te zien bij Heracles TV. De highlights zie je zaterdag op heracles.nl. De uitgebreide samenvatting van het duel is maandagavond vanaf 23.59 uur te bekijken op ons YouTube-kanaal.