De afgelopen weken kregen alle Heraclieden weer de mogelijkheid om te stemmen op het Unibet Doelpunt van de Maand. Er kon gestemd worden op doelpunten van Ismail Azzaoui, Rigino Cicilia en Marko Vejinovic.

De 1-0 van Ismail Azzaoui tegen Jong AZ werd uiteindelijk verkozen tot het Unibet Doelpunt van de Maand Maart.

Ismail Azzaoui is blij met de prijs. “Het was een belangrijk doelpunt voor mij persoonlijk en extra speciaal dat ik scoorde in een thuiswedstrijd voor onze fans. Maar als ik eerlijk ben zouden ook de doelpunten van Rigino Cicilia en Marko Vejinovic een prijs verdienen. Dit voelt voor mij als een waardering van onze trouwe supporters, waarvoor ik ze wil bedanken.”

Deze week ontving Ismail Azzaoui zijn gewonnen bokaal uit handen van teamgenoot Sem Scheperman. De bokaal is beschikbaar gesteld door Unibet.