Dit seizoen kiezen verschillende sponsoren van Heracles Almelo ervoor om een deel van de busreiskosten richting uitwedstrijden te vergoeden. Hierdoor betalen supporters die per buscombi afreizen maar €15,- voor hun awayday, in plaats van de reguliere €25,-.

In de 34e speelronde speelt Heracles Almelo een uitwedstrijd bij Helmond Sport. Ruim 500 supporters zullen de reis gaan maken naar het GS Staalwerken Stadion. Bussponsor bij deze wedstrijd is ETS Isolatie.

“Toen ik hoorde van deze actie, klonk mij dat direct goed in de oren”, vertelt Jan de Vries, aandeelhouder van ETS Isolatie. “Het is een enorm sympathieke actie van Heracles Almelo, daarom is het extra mooi om hier aan te mogen bijdragen. Wij als ETS Isolatie zijn verheugd om bussponsor te zijn voor deze belangrijke wedstrijd.”

Een deel van de busreiskosten betalen vindt De Vries geen enkel probleem. “Voor de trouwe supporters, die soms tweeënhalfuur hutjemutje op elkaar in de bus zitten, doen wij dit graag. Zij zijn er elke wedstrijd weer en laten zich altijd horen, het is fantastisch om te zien. Dat moet beloond worden en daarin willen wij graag een steentje bijdragen. Hopelijk krijgen zij aankomende vrijdag een wedstrijd met passie, strijd en goed voetbal te zien.”