Tot op heden hebben wij louter voor volle uitvakken gespeeld en met de naderende climax van het seizoen rekenen wij tijdens de laatste drie uitwedstrijden eveneens op jullie volledige support! Om te beginnen staat op vrijdag 21 april de uitwedstrijd tegen Helmond Sport op het programma. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi.

Capaciteit
Het uitvak in het GS Staalwerken Stadion biedt plaats aan 340 Heraclieden. We zijn vervolgens in gesprek gegaan met Helmond Sport en de lokale politie om te kijken of we dit aantal kunnen verhogen. Dat is gelukt! We hebben daar bovenop nog een vak van 250 plaatsen gekregen van Helmond Sport dat speciaal voor onze uitsupporters beschikbaar is gesteld. Daardoor kunnen wij maar liefst 590 Heraclieden meenemen.


Verkoopschema

• Woensdag 12 april, 10.00 uur: Minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022
• Vrijdag 14 april, 13.00 uur: Seizoen- en Fankaarthouders

Vanaf woensdag 12 april om 10.00 uur is het voor uitsupporters die minimaal 5 uitwedstrijden hebben bezocht in het seizoen 2021-2022, mogelijk om een wedstrijdkaart te bemachtigen. Mochten er hierna nog tickets beschikbaar zijn, is het vanaf vrijdag 14 april om 13.00 uur voor overige Seizoen- en Fankaarthouders mogelijk om een kaart te kopen.


Buscombi-kaarten Helmond Sport

• De buscombi-kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door ETS Isolatie. ETS Isolatie volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis, Baan Twente, Sekisuei Kasei, Lowik Bouw & Brookhuis het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.