Supporters kunnen bij thuiswedstrijden stemmen op de People Appy Man of the Match. Vanaf de 75e minuut tot en met een kwartier na afloop van de wedstrijd kunnen supporters bij wedstrijden van Heracles Almelo op Erve Asito aangeven wie ze de beste Heraclied van de wedstrijd vonden via heracles.nl/motm.

Heracles Almelo pakte in eigen huis drie punten tegen Roda JC en zette daarmee een belangrijke stap in het uiteindelijke doel: #MissiePromotie. Heracles Almelo kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Guus Joppen na een scherpe voorzet van Ruben Roosken. Groots was het niet, maar omdat de ploeg van John Lammers de nul hield werd de 1-0 over de streep getrokken. De supporters van Heracles Almelo verkozen Thomas Bruns tot People Appy Man of the Match.

PEOPLE APPY MAN OF THE MATCH BRUNS

Thomas Bruns ontving de People Appy Man of the Match schaal vanuit WeMa Mobile, ontwikkelaar van de People personeelsapp.