Vrijdag 14 april om 20.00 uur is de aftrap van Heracles Almelo – Roda JC. RJ Safety & Security is bij dit duel de wedstrijdsponsor en tevens al meer dan 30 jaar de beveiligingspartner van Heracles Almelo. Met 250 medewerkers is RJ Safety & Security de grootste veiligheidsorganisatie in de regio. Met de speerpunten beveiliging, opleidingen en de meldkamer is RJ Safety & Security  24/7 actief en de totaalaanbieder op gebied van veiligheid en beveiliging.

Arjen Lammersen, algemeen directeur bij RJ Safety & Security: “Deze wedstrijdsponsoring is een mooie manier om onze uiteenlopende dienstverleningen te accentueren. Wij zijn er als organisatie trots op dat we al jaren lang de veiligheid mogen waarborgen binnen Heracles Almelo en de supporters gastvrij kunnen ontvangen op Erve Asito. Dit hopen we nog jaren te doen.”

RJ Safety & Security heeft een drietal business units, waardoor wij op meerdere vlakken een toegevoegde waarde kunnen zijn voor de bedrijven, gemeenten, instellingen en events in de regio.

Security: Objectbeveiliging, alarmopvolging, evenementen en consultancy.

Meldkamer 24 /7: Camerabeveiliging, parkeerbeheer, telediensten, persoonsalarmering, thermische beveiliging en data monitoring.

Veiligheidsopleidingen: BHV, EHBO, Code 95, VCA, heftruck trainingen, weerbaarheidstrainingen en ook het opstellen van RI&E’s en bedrijfsnoodplannen.

RJ Safety & Security heeft sinds 2022 een nieuwe trainingslocatie op Vliegveld Twente waar diverse Veiligheidsopleidingen worden aangeboden. Middels een samenwerking met Brandweer Twente is het mogelijk om net even wat extra uitdaging te bieden bij onder andere diverse BHV trainingen. Levensechte praktijkvoorbeelden kunnen hier in een veilige en realistische omgeving worden getraind.

Zoekt jouw organisatie nu ook uitdaging in onder andere de BHV? Wij bieden als wedstrijdsponsor in de gehele maand april 10% korting op de BHV open-inschrijving met de code Heracles10.

Kijk voor meer informatie op https://www.rjsafety-security.nl/opleidingen/.