Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op vrijdag 14 april, voordat Heracles Almelo het in eigen huis opneemt tegen Roda JC, zal het museum vanaf 18.30 uur geopend zijn. 

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum.

Ben je seizoenkaarthouder of heb je een ticket voor de wedstrijd? Wees welkom! Van 18.30 uur tot 19.30 uur is het museum geopend.

Heb je nog geen ticket(s) voor Heracles Almelo – Roda JC? Bestel ze snel via onderstaande button.

Heracles Museum

In het Heracles Museum vind je memorabilia uit de rijke historie van Heracles Almelo. Zo kun je in het museum diverse wedstrijdshirts uit het verleden bekijken, hangen er meerdere vaandels en zijn oude teamfoto’s te bewonderen. De kampioensschalen uit 1927 en 1941 zijn te bezichtigen en de schaal van de Gouden Gids Divisie uit 2005 mag natuurlijk niet ontbreken.