Vrijdagavond 14 april staat het thuisduel met Roda JC op het programma. Kom jij ook naar de wedstrijd? De aftrap vindt plaats om 20.00 uur op Erve Asito. Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de wedstrijd.

Wedstrijdkaarten Roda JC
Voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC zijn er nog kaarten beschikbaar. Heb jij nog geen kaart voor de wedstrijd? Schaf deze dan snel aan via ticketing.heracles.nl of in de FanServiceShop.


Museum geopend vanaf 18.30 uur

Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op vrijdag 14 april, voordat Heracles Almelo en Roda JC om 20.00 uur aftrappen in de drieëndertigste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie, zal het museum vanaf 18.30 uur geopend zijn. 

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum.


Voorbeschouwing met John Lammers
Heracles Almelo stond dit seizoen twee keer eerder tegenover de club uit Kerkrade. In de beker werd na strafschoppen gewonnen en in de competitie werd gewonnen met 1-3. De tegenstander van vrijdagavond wordt door Lammers gezien als een ploeg met veel kwaliteit met onder andere de huidige topscorer uit de Keuken Kampioen Divisie in huis. “Aanvallend gezien hebben ze veel creatieve jongens. Wij hebben, mede na de vijf tegengoals van vorige week, deze week extra de nadruk gelegd op het verdedigende aspect”, aldus John Lammers.


Acerbis Sale (25% korting op wedstrijdcollectie)
Tot het einde van het huidige seizoen zijn alle items uit de seizoenscollectie (wedstrijdtenue thuis, wedstrijdtenue uit en het trainingssweatshirt) in de aanbieding. Zo kan jij je favoriete item in de FanServiceShop en online via shop.heracles.nl met 25% korting kopen!

De FanServiceShop is geopend tot de aftrap van de wedstrijd. Na afloop openen de deuren van de FanServiceShop tot een half uur na de wedstrijd. Daarnaast is de FanServiceShop op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Unibet Doelpunt van de Maand maart
Er kan nog steeds gestemd worden op het Unibet Doelpunt van de Maand maart. Welk doelpunt vond jij het mooist? De uithaal van Ismail Azzaoui, het belangrijke doelpunt van Rigino Cicilia of het afstandsschot van Marko Vejinovic?

Stem nu op jouw Unibet Doelpunt van de Maand en maak kans op een skybox-experience voor twee personen.


Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – Roda JC jouw foto op de stadionschermen. Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. De meest unieke inzending bij Heracles Almelo – Roda JC wint een nieuw thuisshirt. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Stem op de People Appy Man of the Match

Stem op jouw People Appy Man of the Match van Heracles Almelo – Roda JC. De People Appy Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door personeelsapp People. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de rust tot en met 22.15 uur.

Wanneer je stemt maak je kans op een Skybox-experience voor 2 personen bij Jong PSV-thuis op vrijdag 28 april.

Stemmen kan vanaf de 75e minuut via heracles.nl/motm


Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. We vragen alle rokers rekening te houden met hun medesupporters die niet roken.

Supporters kunnen op een tribune, met vaste plaatsen, nu eenmaal niet een andere plek opzoeken. Daarnaast willen we ook een voorbeeld stellen naar kinderen die naar het voetbal komen kijken. Vanaf het seizoen 2020-2021 zijn alle Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie stadions rookvrij.

Erve Asito is rookvrij. Roken in (delen van) het stadion is uitsluitend toegestaan in de daarvoor aangegeven plaatsen en/of ruimten. Heracles Almelo is gerechtigd om boetes die voortvloeien vanuit de KNVB en/of andere organisaties, te verhalen op personen die zich niet houden aan het rookbeleid.


Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Als een ‘supporter’ het veld betreedt, dan wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Wanneer een ‘supporter’ het veld betreedt en een speler of (assistent)-scheidsrechter aanvalt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Het doel van de nieuwe regels is om de veiligheid van de spelers en (assistent)-scheidsrechters beter te kunnen waarborgen. Helaas blijkt dit nodig te zijn. Dus: Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op.