Vrijdag leven de supporters van Heracles Almelo en De Graafschap allebei toe naar het duel tussen beide ploegen op De Vijverberg in Doetinchem. Dankzij inspanningen van zowel Almelose zijde als Doetinchemse kant is het mogelijk geworden om de uitsupporters te ontvangen bij Café Masselink vanaf 17.00 uur.

In Café Masselink, dat zich op een kleine tien minuten lopen van het stadion bevindt, verzamelen de Heracles Almelo-supporters zich voor de eerste hapjes en drankjes. Na de pre-party in het café vertrekken de supporters in een mars naar het stadion.

“In 2019 zijn we ook met een grote groep eerst naar Café Masselink gegaan en daarna met z’n allen naar De Vijverberg gelopen. Het was een geweldige dag uit en volgens onze supporters één van de mooiste uitwedstrijden van de laatste jaren. We hopen vrijdag op net zo’n mooie dag”, zegt Raymond Alfons, Supporterscoördinator van Heracles Almelo.

“Wij wilden, ondanks de opgelegde maatregelen, de supporters van Heracles een warm welkom geven”, aldus Bas Koenders, SLO van De Graafschap. “We zijn blij dat we in goede samenwerking met Heracles Almelo dit hebben kunnen realiseren voor hun supporters.”

Heracles Almelo kan vrijdagavond rekenen op de steun van een uitverkocht uitvak. Liefst 500 Heraclieden reizen af naar Doetinchem om de ploeg van John Lammers te steunen.