Op vrijdag 7 april speelt Heracles Almelo in Doetinchem bij De Graafschap. Het strijdtoneel is De Vijverberg, waar de aftrap om 20.00 uur is. Nadat maandag 3 april om 10.00 uur de tweede fase van de kaartverkoop (seizoen- & Fankaarthouders) startte was het uitvak zeer snel uitverkocht. In slechts tien minuten tijd werden de laatste kaarten van 500 beschikbare kaarten verkocht. Daardoor reizen we wederom met een uitverkocht uitvak onze selectie achterna.

RIJ VOOR DE FANSERVICESHOP

Voor de uitwedstrijd naar Doetinchem geldt een verplichte buscombi. Daardoor zouden we in eerste instantie het uitvak niet geheel kunnen vullen. Om toch voor een maximaal gevuld uitvak te zorgen hebben de gemeente Doetinchem en De Graafschap oplossingsgericht meegedacht. Deze samenwerking is buitengewoon in supporterslandschap en een volgende stap binnen normalisatie.

Buscombi’s

Zoals genoemd is door Heracles Almelo, De Graafschap en de gemeente Doetinchem naar een unieke manier gekeken om de buscombi te optimaliseren. Daarbij heeft ook buspartner en -sponsor Brookhuis extra moeite gestopt in het regelen van zo groot mogelijke bussen voor deze busreis. Dat heeft geresulteerd in de volgende twee clusters.

Cluster 1 (via Café Masselink): Net als in maart 2019 is het in samenwerking met de Graafschap en de gemeente Doetinchem voor een deel van onze supporters opnieuw mogelijk gemaakt om voorafgaand aan de wedstrijd een drankje te doen bij Café Masselink. Drie bussen zullen 16.00 uur (15.45 uur aanwezig) vertrekken richting Doetinchem.

Cluster 2 (rechtstreeks naar het uitvak): De overige vier bussen zullen rechtstreeks naar het uitvak van De Graafschap reizen. De vertrektijd van deze vier bussen zal 18.00 uur (17.45 uur aanwezig) zijn.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Brookhuis. Brookhuis volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis, Baan Twente, Sekisuei Kasei & Lowik Bouw het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.