Dit seizoen kiezen verschillende sponsoren van Heracles Almelo ervoor om een deel van de busreiskosten richting uitwedstrijden te vergoeden. Hierdoor betalen supporters die per buscombi afreizen maar vijftien euro voor hun awayday, in plaats van de reguliere €25,-.

In speelronde 32 gaat Heracles Almelo op bezoek in Doetinchem bij De Graafschap. In de jacht op promotie naar de Eredivisie moeten de manschappen van trainer John Lammers de Superboeren verslaan. Dat zal het doen met de maximale steun van haar supporters. Vrijdagavond zullen er 550 Heraclieden op de Vijverberg aanwezig zijn. “Echt geweldig”, zegt Koen Ziemerink, manager busreizen bij Brookhuis Busvervoer. “De steun die zij al het hele seizoen geven bij uitwedstrijden is ongekend. Als ik op de televisie onze supporters boven de commentator hoor uitkomen, kan ik alleen maar trots zijn. Daarom willen wij hen belonen en een deel van de busreiskosten vergoeden.”

Dat was voor de vervoerder van de selectie en supporters bij uitwedstrijden geen enkel probleem. Ziemerink: Wij van Brookhuis dragen Heracles Almelo en iedereen daaromheen een warm hart toe. Al tweeënhalf jaar vervoeren wij de selectie en de supporters naar alle uithoeken van Nederland. Elke uitwedstrijd is weer een feestje voor ons, maar wanneer de drie punten mee naar Almelo gaan al helemaal!” Vrijdag heeft hij er dan ook vertrouwen in: “Ik hoop dat de supporters zoveel mogelijk lawaai maken in het stadion en dat we de overwinning uiteindelijk kunnen vieren bij ons in de bus. Daar reken ik op!”