Afgelopen zondag 26 maart was er een terStal Kidsplein voorafgaand aan de wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Den Bosch. Er zijn 125 kinderen door terStal uitgekozen om hierbij aanwezig te zijn. Ook mochten 25 kinderen vanuit Speelgoedbank Almelo en alle eigen Herakids meedoen. Het was een enorm succes, waarbij kinderen konden springen op het Heracles Almelo springkussen, ballen vangen, darten met ballen en popcorn eten. Zélfs Bultje kwam nog even langs om de kinderen te groeten.

Ook mochten de kinderen de wedstrijd bezichtigen vanuit Bultje’s familievak. Daar lag een goodiebag voor hun klaar op de stoel. Vanuit het familievak zagen de kids dat Heracles Almelo de wedstrijd tegen FC Den Bosch won met 3-2.

NESimages.nl nam ook een kijkje bij het kidsplein van terStal en maakte de volgende fotoreportage.