Supporters kunnen bij thuiswedstrijden stemmen op de People Appy Man of the Match. Vanaf de 75e minuut tot en met een kwartier na afloop van de wedstrijd kunnen supporters bij wedstrijden van Heracles Almelo op Erve Asito aangeven wie ze de beste Heraclied van de wedstrijd vonden via heracles.nl/motm.

Samuel Armenteros was vandaag tegen FC Den Bosch belangrijk met twee nagenoeg identieke kopballen. Twee voorzetten vanaf de linkerkant van Emil Hansson werden door de Zweedse spits keurig verlengd met het hoofd. De spits had ook nog voor een loepzuivere hattrick kunnen zorgen toen hij op slag van rust een penalty mocht nemen. Deze belandde uiteindelijk op de paal. Desondanks bleken de twee goals genoeg voor de 3-2 winst op FC Den Bosch.

People Appy Man of the Match Armenteros

Samuel Armenteros ontving de People Appy Man of the Match schaal uit handen van WeMa Mobile.