Een wereld van culinair avontuur op Erve Asito! Meer dan 180 leden van de BusinessClub beleefden dinsdagavond 21 maart een unieke tour die hen naar verrassende locaties in het stadion bracht. Van het historische clubmuseum tot het pas gerenoveerde supportershome, bij elke halte werden de gasten getrakteerd op een gastronomisch feestmaal geserveerd door clubpartners.

Vijf verschillende stops

De reis begon in het clubmuseum, waar gastheer Het Rheins uit Enter eten serveerde en Henk Vos de gasten verblijdde met verhalen over de rijke geschiedenis van de club. De gasten werden geboeid door de vele fascinerende tentoongestelde stukken, waardoor dit een must-see is voor elke supporter.

Vervolgens was de mixed-zone aan de beurt, met Café NielZ als gastheer van het bruisende centrum. Het prachtige uitzicht op het veld en de kleedkamers vormde het perfecte decor voor deze etappe van de tour. Clubmedewerker Thijs Nieuwenhuis deelde enkele insiderverhalen over de hectiek die hier heerst op wedstrijddagen.

De skybox van hoofdsponsor Asito was de locatie voor de derde stop, waar de gasten werden getrakteerd op een gerecht verzorgd door Restaurant Kreta. Sander Haas en Leon Tanate waren aanwezig om te praten over de muziektheatervoorstelling DHLOMO, een spectaculaire familievoorstelling gebaseerd op het leven van voormalig Heraclied Darius Dhlomo.

Voor de vierde culinaire stop werden de gasten uitgenodigd in de vorig jaar geopende gym. Hier werd de prachtige carpaccio in Italiaanse stijl van Bistro Dominic in Oldenzaal geserveerd aan een lange tafel, omgeven door de intense sfeer van de ruimte.

De laatste stop van de tour was in het pas gerenoveerde supportershome van supportersvereniging Hart voor Heracles, waar Bistro 115 uit Almelo een heerlijk maal verzorgde. De gasten werden door supporterscoördinator Raymond Alfons bijgepraat over de band tussen Heracles en haar gepassioneerde fans.

Afsluiting in de BusinessClub

De BusinessClub sloot de avond af met een dessert en een drankje onder begeleiding van live muziek van het akoestische duo 2FINE. Huisfotograaf NESImages legde de magische momenten vast die deze avond zo bijzonder maakten. Onze hartelijke dank aan alle deelnemende restaurants en BusinessClub leden om dit evenement tot een succes te maken.

Culinaire Tour 2023 – Foto’s door NESImages