Dit seizoen kiezen verschillende sponsoren van Heracles Almelo ervoor om een deel van de busreiskosten richting uitwedstrijden te vergoeden. Hierdoor betalen supporters die per buscombi afreizen maar €15,- voor hun awayday, in plaats van de reguliere €25,-.

In speelronde 29 gaan de manschappen van John Lammers op bezoek bij TOP Oss. In Noord-Brabant gaat Heracles Almelo proberen aansluiting te houden met koploper PEC Zwolle. Bussponsor voor deze wedstrijd is Lowik Bouw, dat een deel van de reiskosten voor de supporters vergoedt.

“Het motiveert om als bedrijf een steentje bij te dragen aan dit geweldige initiatief”, zegt Jan Schuldink, directeur van Lowik Bouw. “Voor de spelers is het geweldig om een verre uitwedstrijd te spelen en dan een vol uitvak te zien. Deze supporters zijn hondstrouw, dat willen wij uiteraard graag belonen.”

Schuldink hoefde daardoor ook niet lang na te denken toen hij werd gevraagd of hij dit initiatief wilde steunen: “Uiteraard, dat was voor ons geen twijfel! Wij zijn co-sponsor, hebben een skybox in het stadion en zijn enorm blij met de samenwerking met Heracles Almelo die al jaren als enorm positief wordt ervaren.” De boodschap van Schuldink voor aankomende vrijdag is duidelijk: “Wij hopen dat het volle uitvak onze Heraclieden naar de overwinning schreeuwt. Samen gaan we promotie bewerkstelligen en brengen we de club terug naar het niveau waar we horen.”