Vrijdagavond neemt Heracles Almelo het op tegen TOP Oss. In het Frans Heesen Stadion is om 20.00 uur de aftrap. De ziekenboeg is ten opzichte van vorige week onveranderd, John Lammers kan wegens blessures niet rekenen op Abed Nankishi, Sem Scheperman, Robin Polley en Navajo Bakboord.

De wedstrijd van vorige week vrijdag tegen Jong AZ resulteerde in een 2-0 overwinning met doelpunten van Ismail Azzaoui en Rigino Cicilia. “Ik vind uiteindelijk dat je uit een wedstrijd, of je nu wint of verliest, altijd lering moet trekken. Het belangrijkste waren de drie punten vrijdag en die hebben we gepakt.”

Heracles Almelo stond eerder dit jaar ook tegenover de club uit Oss, dit resulteerde in Almelo in een 3-0 overwinning. De tegenstander van vrijdagavond wordt door de hoofdtrainer gezien als een elftal met veel kwaliteit. “TOP Oss is de laatste weken goed bezig. Van de laatste vijf wedstrijden hebben zij er drie gewonnen, waaronder knappe zeges op VVV-Venlo en Jong Ajax.”

Lammers vervolgt over de tegenstander van morgenavond: “Ze hebben een aanspeelpunt, ze hebben lopende mensen daaromheen en ze staan compact. Ik vind dat ze een goede organisatie hebben, dus we zullen de oplossing zelf moeten vinden.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.