Vrijdagavond speelt Heracles Almelo in speelronde 29 van de Keuken Kampioen Divisie een uitduel tegen TOP Oss. In het Frans Heesen Stadion zal de ploeg van John Lammers gesteund door een uitverkocht uitvak. 450 Heraclieden reizen de selectie achterna. Voor het duel in Oss geldt een verplichte auto- of buscombi.

Vertrektijden buscombi

Vanuit Almelo vertrekken er vijf supportersbussen naar Oss. De bus vertrekt om 17.15 uur vanaf het Van Riemsdijkplein. Alle meereizende Heraclieden dienen om 17.00 uur te verzamelen voor de FanServiceShop op Erve Asito. 

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Lowik Bouw. Lowik Bouw volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis, Baan Twente en Sekisui Kasei het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.