Heracles Almelo speelt de negenentwintigste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie uit tegen TOP Oss.

Alle edities tussen deze clubs waren wedstrijden in de Eerste Divisie. De reeks ging van start op 22 augustus 1991 met een klinkende zege: 0-6. Folkert Velten scoorde drie keer en de overige treffers kwamen op naam van Gert van de Brink (2x) en Ton Pattinama. Het seizoen daarop, op 1 mei 1993, werd er verloren. Remco Torken scoorde in dat duel de enige treffer.

TOP kwam op 8 september 1993 op voorsprong dankzij een goal van Berry Arends in de achttiende minuut. Ruim een minuut later was het weer gelijk dankzij een verzilverde strafschop van Erik Manders. In de slotfase stelden Dick Kooijman en Michael Dikken de punten veilig.

Heracles Almelo verloor voor het laatst in Oss op 26 februari 2000. Dit verlies was dan ook het meest pijnlijke. Edwin de Wijs, Marc Peters en Rogier Kordes troffen het doel al in de eerste helft en in de slotfase bepaalde Jay Driessen de eindstand op 4-0.

Het jaar 2001 leverde twee keer een eindstand van 1-2 op. Stefan Jansen zette TOP Oss in de editie van 17 februari op voorsprong. Mark Looms en Rik Platvoet wisten met hun goals het duel te kantelen. De editie van 14 december verliep volgens een soortgelijk scenario. De thuisclub kwam op voorsprong dankzij Danny Guijt. Heracles Almelo sloeg toe dankzij de doelpunten van Roel Buikema en Robert Demirel.

Heracles Almelo leek ook op 25 april 2003 op winst af te stevenen. Rudy Jansen en Rik Platvoet zorgden voor een ruststand van 0-2. Een tweede gele kaart voor Peter Reekers gaf het duel een ander aanzien. Marinus Dijkhuizen wist met twee treffers nog een punt te redden voor de thuisclub.

De laatste twee bezoeken aan Oss leverden weer de volle buit op. TOP Oss kwam op 2 maart 2004 na vier minuten op voorsprong dankzij Danny Guijt. Roel Buikema en Darl Douglas bepaalden in het laatste half uur de eindstand op 1-2. Kwame Quansah zorgde op 8 april 2005 voor het enige doelpunt in deze wedstrijd.