Op vrijdag 17 maart reist Heracles Almelo af naar Oss voor de uitwedstrijd tegen TOP Oss. In het Frans Heesen Stadion zal er om 20.00 uur afgetrapt. Voor deze wedstrijd zijn er 450 kaarten beschikbaar, verdeeld over een bus- en autocombi.

Vanaf maandag 6 maart om 10.00 uur is het voor uitsupporters die minimaal 5 uitwedstrijden hebben bezocht in het seizoen 2021-2022, mogelijk om een wedstrijdkaart te bemachtigen. Mochten er hierna nog tickets beschikbaar zijn, is het vanaf vrijdag 10 maart om 10.00 uur voor overige Seizoen- en Fankaarthouders mogelijk om een kaart te kopen.

Kaartverkoopperiodes
• Maandag 6 maart, 10.00 uur: Loyaliteitsgroep (minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022)
• Vrijdag 10 maart, 10.00 uur: Alle Seizoen- en Fankaarthouders


Buscombi-kaarten
• De buscombi-kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion

Autocombi-kaarten
• De autokaarten kosten €6,- per stuk.
• Bij het afreizen per auto geldt minimaal drie inzittenden per auto. Er wordt een parkeerkaart per auto verstrekt.
• Alle autokaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn.
• Autokaarten zijn uitsluitend vanaf 10.00 uur beschikbaar op aanvraag via het aanvraagformulier of via aanschaf in de FanServiceShop op Erve Asito. Online verkoop van autokaarten is niet beschikbaar. Aanvragen kan middels onderstaand aanvraagformulier. Vermeld hierin je naam, de namen van je reisgenoten en de relatienummers van jullie seizoenkaarten of Fankaarten.

De autokaarten voor Heracles Almelo – TOP Oss zijn uitverkocht.


De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden.
• Maximaal 1 kaart per persoon.

Huishoudelijke mededeling
Vorig seizoen hebben we bij meerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.