Supporters kunnen bij thuiswedstrijden stemmen op de People Appy Man of the Match. Vanaf de 75e minuut tot en met een kwartier na afloop van de wedstrijd kunnen supporters bij wedstrijden van Heracles Almelo op Erve Asito aangeven wie ze de beste Heraclied van de wedstrijd vonden via heracles.nl/motm.

De wedstrijd tegen Jong AZ was nog geen vier minuten oud toen Ismail Azzaoui een afgeslagen corner vol op de schoen nam. De 1-0 vloog snoeihard in het dak van het doel. Azzaoui kreeg in deze wedstrijd, na zijn eerdere doelpunt deze week tegen ADO Den Haag, een basisplek toegewezen van John Lammers. Die basisplek bekroonde hij direct met nog een doelpunt. De goal van Azzaoui leek lang het enige doelpunt in deze wedstrijd te zijn, totdat Rigino Cicilia de wedstrijd in de laatste seconden in het slot gooide, 2-0. Een ruime meerderheid van de supporters van Heracles Almelo vond dat Azzaoui degene was die de schaal van de People Appy Man of the Match mee naar huis mocht nemen.

Ismail Azzaoui ontving de People Appy Man of the Match schaal uit handen van Danny Verhulst die met zijn bedrijf als klant gebruik maakt van de People personeelsapp, ontwikkeld door WeMa Mobile.

PEOPLE APPY MAN OF THE MATCH AZZAOUI