Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. In de week van de wedstrijd bezoeken we de sponsor om te praten over wat er speelt binnen het bedrijf. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Jong AZ op vrijdag 10 maart 2023 is de wedstrijdsponsor kledingpartner Acerbis.

Acerbis is sinds 1973 actief in de sportwereld en is sinds 2015 kledingsponsor van Heracles Almelo. Het Italiaanse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en vermarkten van sportkleding en accessoires. De medewerkers van Acerbis werken elke dag hard om topsporters te voorzien van hoogwaardige sportkleding.

De kernwaarden van Acerbis zijn passie, ontwikkeling, innovatie en design. Dankzij deze waarden kan Acerbis de Italiaanse en internationale markt vertegenwoordigen. Acerbis zet zich elke dag in om hoogwaardige sportkleding te leveren en te voldoen aan de behoeften van topsporters. Ook garanderen zij een uitstekende en tijdige service aan hun eigen leveranciers.

Naast Heracles Almelo is Acerbis ook kledingsponsor van andere professionele voetbalclubs, zoals Spezia Calcio en U.S. Cremonese (Italiƫ), F.C. Lugano (Zwitserland), Valenciennes FC (Frankrijk) en vele basketbal-, volleybal- en rugbyclubs in heel Europa.

Acerbis wenst iedereen een prettige en sportieve wedstrijd toe.