Vrijdagavond neemt Heracles Almelo het in eigen huis op tegen Jong AZ. Op Erve Asito is om 20.00 uur de aftrap. De ziekenboeg is ten opzichte van vorige week onveranderd, John Lammers kan niet rekenen op Abed Nankishi, Sem Scheperman, Robin Polley en Navajo Bakboord. Marco Rente speelt vanwege een schorsing niet mee.

De wedstrijd van afgelopen maandag tegen ADO Den Haag resulteerde in een 0-3 overwinning, waarbij de uitsupporters konden genieten van doelpunten van Nikolai Laursen, Justin Hoogma en Ismail Azzaoui. Het was volgens de hoofdtrainer een overtuigende wedstrijd. “De jongens hebben veel energie gegeven en hebben het uitstekend gedaan.”

Heracles Almelo stond eerder dit jaar ook tegenover Jong AZ. In Wijdewormer resulteerde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. De tegenstander van vrijdagavond wordt door de hoofdtrainer gezien als een elftal met veel kwaliteit. “Binnen de club hanteren ze bij elk team dezelfde principes. Dat wordt heel erg goed uitgevoerd, dus het is een team waar je zeker rekening mee moet houden.”

Lammers vervolgt over de tegenstander van morgenavond: “We zullen in ieder geval moeten laten zien wat we ook tegen ADO Den Haag hebben laten zien; we moeten met durf en vertrouwen spelen.”

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Heracles TV.