Maandagavond gaat Heracles Almelo op bezoek bij ADO Den Haag, de huidige nummer 11 van de Keuken Kampioen Divisie. In het Bingoal Stadion wordt Heracles Almelo gesteund door ruim 230 Heraclieden. Trainer John Lammers blikt bij Heracles TV vooruit op het treffen met de Hagenaars.

“Het zal een interessante wedstrijd worden”, zegt Lammers. “Ik denk dat Dick Advocaat een hele goede verdedigende organisatie wegzet en daar zullen wij doorheen moeten voetballen. Wij zullen het spel moeten maken, maar tegelijkertijd op moeten passen voor hun tegenaanvallen.”

Met ADO Den Haag treft Heracles Almelo een ploeg in vorm. De Hofstedelingen verloren voor het laatst een competitieduel op 11 december 2022. De Heraclieden zijn erop gebrand om deze Haagse reeks af te stoppen. Trainer John Lammers eist lef en scherpte van zijn ploeg. “We moeten lef tonen, maar het is ook belangrijk dat we compact spelen als we balverlies hebben.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.