Op vrijdag 3 maart is het jaarlijks terugkerende Fanonderzoek onder supporters van Heracles Almelo verspreid. Wij vragen alle seizoenkaarthouders, Fankaarthouders en losse wedstrijdbezoekers van dit seizoen om dit onderzoek in te vullen, zodat wij onze fanservice en wedstrijdbeleving kunnen verbeteren.

Het invullen van de vragenlijst kost, afhankelijk van de antwoorden, ongeveer 15 tot 20 minuten en kan tot en met zondag 19 maart.

Toelichting Fanonderzoek

Het Fanonderzoek is een enquête onder voetbalsupporters in opdracht van alle clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De clubs gebruiken de resultaten van het onderzoek om de voetbalbeleving voor jou als fan nog verder te verbeteren.

Dit onderzoek onder Heraclieden is per e-mail verspreid onder seizoenkaarthouders, Fankaarthouders en losse wedstrijdbezoekers in het seizoen 2022-2023 die in hun e-mailvoorkeuren hebben aangegeven nieuws van ons te willen ontvangen.

Geen e-mail ontvangen, maar behoor je wel bij de groep die wij uitnodigen het Fanonderzoek in te vullen? Neem dan even contact op met info@heracles.nl, zodat wij jou indien gewenst kunnen voorzien van de enquête en eventueel kunnen helpen om jouw voorkeuren bij te werken.

Om de kwaliteit en anonimiteit te borgen, wordt dit onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect. Zij zullen alle resultaten verzamelen en analyseren. Ze zullen de antwoorden volledig anoniem verwerken en gaan vertrouwelijk met de gegevens om.