Heracles Almelo Futsal blijft winnen in de Eerste Divisie C. De promovendus won gisteravond thuis van FC
Brasil ’77 en verstevigde daarmee de 2e plek op de ranglijst. Heel makkelijk ging het zeker niet in de 1e helft. FC Brasil ’77 timmerde het achterin dicht en speelde op de counter. Heracles Almelo Futsal speelde
in een te laag tempo. Na een 2-1 ruststand ging het tempo omhoog en werd het uiteindelijk 8-2 in het
voordeel van de Almeloërs.


Heracles Almelo Futsal begon rommelig aan de wedstrijd tegen FC Brasil ’77. Het was zoeken naar een gaatje in de hechte defensie van deze tegenstander en het tempo was te laag. In de 5e minuut komt FC Brasil ’77 zelfs op een 0-1 voorsprong. Jayden Sapulete, niet geheel fit, maakte in de 8e minuut de 1-1. Drie minuten later maakt Andrej Piljic de 2-1 na vroeg storen en balverlies van FC Brasil ’77. Dit was tevens de ruststand.


In de 2e helft kwam er een ander Heracles Almelo Futsal uit de kleedkamer. Het baltempo was veel hoger en er zat meer
energie in het team van hoofdtrainer Noël Oude Bennink. Spits Stan Nijhuis maakte met links de 3-1 in
minuut 26. Daarna ging het snel. Een minuut later was het opnieuw Stan Nijhuis die na een pirouette
de 4-1 maakte. Vervolgens maakte Andrej Piljic in een minuut de 5-1 met een geplaatst schot en de 6-1 na een mooie combinatie met aanvoerder Serhat Sakru. In minuut 33 was het opnieuw spits Stan Nijhuis die een doelpunt maakte: 7-1. Een minuut later maakte hij zelfs zijn vierde van de avond en zette hij de 8-1 op het scorebord. Het slotakkoord was voor FC Brasil ’77. Eindstand: 8-2.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Duncan Gloudemans, Stan Nijhuis, Jayden
Sapulete, Andrej Piljic, Hugo Seckel, Huseyin Tatci en Furkan Ocalan.


Volgende wedstrijd: ZVV Urk – Heracles Almelo Futsal
Datum: 10 maart
Aanvang: 21:10 uur
Locatie: Sporthal de Schelp, Urk